Scandic Syv Søstre 

Scandic Sandnessjøen

Bo sentralt og idyllisk på Helgelandskysten, dra på vandring i eventyrfjellene eller slipp barnet i deg løs på Kulturbadet! Her kan du besøke badeland, se forestilling på kulturscene, dra på kino eller besøke biblioteket – alt under samme tak som hotellet.

Overnatting på Scandic Sandnessjøen

Sandnessjøen ligger vakkert til på Alstenøya, et fantastisk utgangspunkt for å utforske Helgelandskysten til havs eller til fjells. Besøk turistinformasjonen i samme bygg som hotellet, og få hjelp til å komme deg på RIB-tur i skjærgården, øyhopping med kajakk eller fjellvandring i dronning Sonjas fotspor. Fjellrekken de Syv Søstre er den mest kjente attraksjonen i nærområdet, og toppturer er meget populære blant våre gjester. Nærliggende uteområder som Åsen, Tufteparken og Botn Havsbad passer utmerket for lettere turer, utflukt med familien eller for å lufte firbeinte reisekompanjonger. Ta en dagstur med sykkel til Dønna eller Herøy, eller dra lengre ut i havgapet til Træna eller Vega med Sandnessjøen som avreisehavn.

Hotellet vårt ligger sentralt i Sandnessjøen, nært kaia, shoppingmuligheter, taxiholdeplass og offentlig transport – i tillegg stopper flybussen rett utenfor døra. Sandnessjøen har direktefly til Oslo, daglige anløp av hurtigruten og gode buss- og båtforbindelser.

En ny fløy med moderne og lekkert uttrykk ble åpnet i 2014 i tillegg til at både restauranten og konferansefløyen ble pusset opp. I Restaurant Syv Søstre byr vi på kortreist mat, lokal kunst og uformell atmosfære. Her serveres alle dagens måltider i hyggelige omgivelser. Etter en lang og innholdsrik dag kan du koble av i vårt bar- og loungeområde, med en dupp i Kulturbadets badeanlegg eller med et besøk til nærliggende «Fabrikken» – et komplett treningssenter er til din disposisjon som boende gjest, uten ekstra kostnad.

Vi har åtte møterom med en samlet kapasitet på opptil 680 personer. I tillegg til våre seks standard møterom som er utstyrt med naturlig dagslys, gratis WiFi og teknisk utstyr, så disponerer vi også Kulturbadets storsal og kinosal med topp moderne digitalt kinoutstyr. Hos Kulturbadet kan du også besøke badeland, se forestilling på kulturscene, dra på kino eller besøke biblioteket – uten å måtte forlate bygget. Fra de minste møtene til de store konferansene, selskap eller samling, så legger vi til rette for deg og dine ønsker for møtedagen og for gruppeaktiviteter.

Få det meste ut av Helgelandsbesøket og kombinér ditt neste arrangement med aktiviteter i nærområdet. Utforsk den sagnomsuste skjærgården på RIB med Seløy Kystferie, på cruise med Gamle Helgeland eller med Lovundskyss hurtigbåt. Lær mer om dikterpresten vår på Petter Dass-museet og la deg imponere av Snøhetta sitt ikonbygg på Helgeland – eller ta turen til Torolvstein Høvdingsete på Sandnes for et spennende innblikk i områdets rike vikinghistorie. Vi skreddersyr en pakke som møter dine behov og ønsker for oppholdet i Sandnessjøen.

Praktisk info

Antall sengeplasser: 4

Fasiliteter: Bad, WC, Dusj

Innsjekk og utsjekk

Innsjekk: 14:00

Utsjekk: 12:00

Dette er inkludert

Ta kontakt

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer

Skip to content