Fotosafari med personlig guide!

Bli med på kanskje en av verdens råeste natur og fotoopplevelser. Du kan forvente deg et yrende dyreliv og nesten garantert et møte med den mektige Havørnen som er Norges største rovfugl. I tillegg til de sagnomsuste fjellene. Kanskje får vi også besøk av nordlyset.

Er du interessert i foto og ønsker å delta på en unik naturopplevelse?

Vi har mange års erfaring med å arrangere havsafari og foto. Vinteren på Helgeland blir ofte beskrevet som mørk og kald. Et godt ordtak er «det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær» Det betyr at er man godt kled kan man se Helgeland og vinteren med nye øyne.

Vi har med oss meget dyktige naturfotografer, spesialister i å fange de rette øyeblikk enten det er lyset, nordlyset, Havørnen, ærfuglen eller våre legendariske fjell. Hva er vel vakrere en snøkledde Syv Søstre eller Dønnamannen i hvit vinterdrakt.

Unike naturopplevelser. Vi garanterer at vi i løpet av  turen vil se havørnen, mange andre fugl arter, og spektakulære fjell. En overnatting i telt vil være å anbefale da vi får utnyttet kvelds- og morgenlyset best mulig.

I tillegg til at det å sove under nattehimmelen gir en fin og minneverdig naturopplevelse. For at vi skal ta godt vare på alle anbefaler vi grupper på max 6 personer.

Mange fantastiske opplevelser venter på deg! 

Praktisk info

Basecamp/Havkanten: Havkanten Gjestehus vil være Basecamp for hele oppholdet. Du kan lese mer om Havkanten HER
Alder: 12+ år
Transport: Vi tar ansvar fra du ankommer en av Helgelandsbyene som Mo I Rana, Nesna, Mosjøen, Sandnessjøen, Brønnøysund og over til Havkanten.
Du kan se mer om transport og reise HER
Forsikring: Du må ha en fullgod syke- og ulykkesforsikring.
Forbehold: Vi tar forbehold om endringer i prisene. Dag til dag programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Forøvrig se våre reisevilkår HER. Vær og andre forhold kan påvirke turprogrammet

Dette er inkludert

Høydepunkter

På en slik tur får man oppleve b.la Vegaøyene som er på UNESCO`s verdensarv liste, de sagnomsuste fjellkjeden «De syv søstre» Dønnamannen, vill og vakker natur, Havørn, det speiselle lyset når solen er på vei tilbake til Helgeland, kullinarisk mat og ikke minst menneskene og historiene. Velkommen til Helgeland.

Husk å ta med

Ta kontakt

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer

Hopp rett ned til innholdet