Rotlaus i Helgelandshallen

Vi krydrer Rotlaus konserten lørdag d. 29. oktober med en standsmessig båtskyss fra Herøy/Dønna tur/retur

Om Rotlaus konserten i Helgelandshallen

Adventure Helgeland har i samarbeid med Blix Event gleden av å tilby båttransport Herøy/Dønna -Sandnessjøen t/r inkl. konsertbillett når ROTLAUS kommer tilbake til Helgeland, lørdag 29. Oktober. Nærmere bestemt Helgelandshallen.

NB! Det forutsettes at det selges minimum 12 billetter innen 25.10 for at turen skal bli gjennomført. Ved evt. kansellering vil all innbetaling bli refundert

 

Starten på Rotlaus
“Våren 2015 var Bjørn Marius var utfor ei arbeidsulykke der han vart stygt skada. Litt om litt kom han seg på beina att. Han gjekk i same periode gjennom eit samlivsbrudd.I likhet med mange som har opplevd brudd med nokon dei er glade i forsøkte han lenge å få kontakt, gjenvinne tillit og “starte over” på ny. Ein tyr lett til meldingar. På eit tidspunkt opphørte meldingane og ingen svar kom i retur. Då starta Bjørn Marius å skrive ned alle meldingane på pair, framfor å faktisk sende desse. Meldingane vart slik til tekstar. Tekstane vart ein ventil for å kome over bruddet.

Navnet Rotlaus:
“Det å vere rotlaus, på evig vandring, utan fast tilhaldsstad. Det var slik Bjørn Marius følte det då han sommaren 2015 starta det som seinare skulle verte Rotlaus. Ein kan føle seg utan tilhørighet, rastlaus, rotlaus og kvilelaus”

Rotlaus blei på få år svært ettertraktet og er i dag å regne som et av de største liveband i landet

“Dei som satser stort, sang Rotlaus i sin første melodi. Noke Rotlaus alltid har gjort. Det har gått fort oppover, vel fort vil kanskje noken sei. Det har gått opp, det har gått ned. En dag vil en nok sjå tilbake på denne tida som en velskreven roman, som vi var heldige å få ta del i. Om du er så heldig du har en drøm, lev drømmen. For drømmen når du berre du jobbar hardt nok”

www.rotlaus.no, 2023

 

Dato & tidspunkt

Avgang Herøy (Sirgurd Dahl) kl. 17:30

Avgang Bjørn (småbåthavnen) ca. kl. 18:00

Retur fra Sandnessjøen kl 02:00 via Bjørn og deretter Herøy

Dette er inkludert

Ta kontakt

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer

Skip to content