Pakketurer

Adventure Helgeland spesialiserer seg i pakkereiser, der vi samler det beste av det beste til en rimelig pris. Sentralt for pakkene er guidet RIB-transfer, hav fiske, hav kajakk kurs & ture og et bredt samarbeider på tværs av Helgelandskysten og opplevelsesdomænet. 

Ser du etter en skreddersydd pakkereise gjør vi det og – bare å ta kontakt, så syr vi sammen akkurat etter behovet ditt. Les mer om skreddersydde pakkereiser/firmatur/konferanse kombinert med kurs etc. under ‘skreddersydd’

Pakke-rundreiser på Heglelandskysten

Kulturhistorisk tidsreise

Med fokus på historie formidling beveger vi oss ikke bare i en sør-nordlig retning men også igjennom helleristninger, vikingesamfunn, 2. Verdenskrik og en oppdrettshistorie som endret livet til folket i havgabet

Les mer

Skjærgårdseventyr

Den perfekte blanding av vertikale og horisontale eventyr pakket med rask RIB-forflytning igjennom hele den største skjærgård i Verden. Hold fast!

Les mer

Pakkereiser med utgangspunkt i Havkanten, Husvær som base

Fiskereise fra Havkanten

Bli med ikoniske fiskeskøyta «Storøy» Har du noen gang prøvd fisking, sløying og filetering av fisken du nettopp har fanget? Her får du i både pose og sekk.

Les mer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer

Skip to content