Krabbeevent på Havkanten

Verdensklasse krabbefiske rett utafor bryggen. Bli med å ta opp teinene, finne fangsten og lage maten. Det er sesong nå!

Om gourmetreisen på Helgelandskysten

Planlegger du selskapets neste kurs, budsjettmøte, styremøte, konferanse, firmatur? Fammilitur – vennetur – blåtur

Her på Helgelandskysten er mat og særlig sjømat en viktig del av identiteten vår. Kveite, kamskjell, steinbit, sjøkreps og mye mer. Og ja! Krabbefisket er eksepsjonelt godt og noe en bare må få med seg. Derfor har Havkanten Gjestehus besluttet å lage til krabbeevent i høst 2022. Her kan få oppleve en del av kulturarven vår i autentiske rammer. Havkanten Gjestehus ligger som navnet antyr langt ut mot havet og restauranten har egen brygge. Du kommer ikke nærmere spisekammeret for krabbefisket, og du får en helhetlig opplevelse av fangsten fra teine til svelg. 

Havkanten Gjestehus er på høsten bare åpen for events på forespørsel, dvs. du i denne anledning kan få gjestehuset privat og alene med kollegaene dine eller familien din. En intim og unik opplevelse av øyriket i en ekte nordnorsk krabbesetting. Velbekomme og riktig god fangst.

 

Praktisk info

Startpunkt: Henting med RIB fra Sandnessjøen/Brønnøysund/Mosjøen/Mo i Rana

Alder: Alle

Ikke inkludert: Reise til/fra startpunkt

Kansellering: Avbestillingspolitik jevnfør pakkereiseloven. Les vår kjøpsbetingelser her.

Forsikring: Du må ha fullgod sjuke- og ulykkesforsikrng

Dette er inkludert

Kjekt å vite

For å øke sikkerheten blir du kontaktet av guiden direkte, og vi ber til at du opplyser om helsemessige forhold som vi bør ta hensyn til så som allergier, skader, sjukdommer etc. 

Det er lurt å pakke sakene sine vanntett.

Husk å ta med

Ta kontakt

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer

Hopp rett ned til innholdet