Havørnsafari til Husvær

Bli med oss på en trygg, moro og innholdsrik RIB-tur til magiske Havkanten hvor du får se havørna på nært hold.

Om aktiviteten

Bli med oss på en trygg, moro og innholdsrik RIB-tur til magiske Havkanten hvor du får se havørna på nært hold. RIB-kjøring er en fantastisk opplevelse i seg selv, men det er på Helgeland denne aktiviteten virkelig kommer til sin rett. Turen starter fra kaikanten på Skogsholmen

Vi kjører opp gjennom Sandværleia og inn til måsøy, videre til Husvær før vi legger inn til Havkanten

Sandværleia er en av regionens mest dramatiske lei, svært smalt og trangt og de fleste spør seg «Kan vi virkelig kjøre båt her» Hele Leiea har en stor bestand med havørn, og et høydepunkt på turen er når havørna kretser noen få meter over hodet ditt. Dette er verdens største ørn, med ett vingespenn på opptil 265 cm!

I en åpen stor Rib som dette kommer du tett på elementene. Våre piloter har høyt fokus på sikkerhet og sørger for en behagelig tur. En tur med oss er derfor godt egnet for barnefamilier med barn over 8 år. I sin helhet tar turen 3 timer, og vi har daglige avganger nærmest hele året. Om sommeren har vi avganger flere ganger daglig.

Her besøker vi Havkanten unike Gjestehus, som har historie tilbake til 1897 da bygget stod ferdig som fiskemottak og klippfisk mottak.

Her kan du slappe av og nyte det gode liv!

Vi returnerer fra Havkanten og tilbake til Skogsholmen ca 13:30

Praktisk info

Bekledning: Kle deg i varme klær og flere lag med isolerende lag om vinteren.
Ta med egne votter, hansker, sko etter forholdene og buff/skjerf uansett vær da du skal ut i åpen båt. Vi anbefaler tette sko med tykke såler. Sko/støvler kan også leies for 120,-

Alder: 8 år

Henting: Informasjon om henting

Kansellering: Informasjon om kansellering

Dette er inkludert

Høydepunkter

  • Ytterholmen fyr
  • Vardøy
  • Fotosafari
  • Storslått natur

Husk å ta med

Ta kontakt

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer

Hopp rett ned til innholdet