Fiskereise fra Havkanten

Bli med ikoniske fiskeskøyta «Storøy» Har du noen gang prøvd fisking, sløying og filetering av fisken du nettopp har fanget? Her får du i både pose og sekk.

Om havfiske-reisen

Med utgangspunkt i det ombygde gamle fiskvær som i dag er lokalene til Havkanten Gjestehus inviteres er rammene satt for pakketuren i Helgelands vakre kystnatur. Det autentiske, Havkanten og deres private restaurant er basecamp for dere disse dagene. Her bor en bokstavelig på bryggekanten.

Havkanten Gjestehus ønsker å legge til rette for havopplevelser fra Husvær/Herøy, med base på Havkanten Gjestehus, der havfiske og matopplevelser står på menyen.

Like sannsynlig som at du får fisk, er det at du får se havørna som hekker her ute. Selv ikke vi som bor midt i dette paradis blir noen gang lei av å betrakte disse fantastiske rovfuglene. Velkommen til gode fiskeopplevelser og andre naturopplevelser på Helgelandskysten.

Praktisk info

Skipper: Ja

Alder: 6+ år

Henting i RIB fra: Brønnøysund/Mosjøen/Sandnessjøen/Nesna

Kansellering: Avbestillingspolitik jevnfør pakkereiseloven. Les vår kjøps- og handelsbetingelser her.

Dette er inkludert

Kjekt å vite

For å øke sikkerheten blir du kontaktet av guiden direkte, og vi ber til at du opplyser om helsemessige forhold som vi bør ta hensyn til så som allergier, skader, sjukdommer etc. 

Husk å ta med

Ta kontakt

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer

Hopp rett ned til innholdet