Guidet Havkajakk Safari

Guiden tar deg med på eventyr og vil fortelle om kysten sin historie, kulturen og naturen du padler igjennom. En reise ut i det eksotiske øyrike med en lekker lokal lunsj.

Kajakkturer for alle – deg og din kjære, deg og familien eller deg og vennene dine. Her får dere muligheten til å stresse ned og nyte kvalitetstid sammen. Nyte øy-romantikken, lære om sanking i havet og oppleve et dyreliv uten sidestykke.

Vår guide tar deg med ut i skjærgården i stødige, stabile dobbeltkajakker og viser deg de beste plassene rundt skjærgården eller helt ut til havet. Vi ivaretar sikkerheten, skreddersyr ruta til dagens vær og fysikken din. I løpet av turen serverer vi lunsj av lokal karakter enten direkte i havgapet, på en øde øy eller på av de mange bryggerestauranter. Du kan få lære om fisking og sanking, få sjå sel, nise og havørn oppleve roen i turkis blått vann og hvite koral-sandstrande. Dette er det arktiske karibia, hvor vi kan tilby et unikt eventyr, der du ikke vil få følelsen av samlebåndsturisme eller masseguiding.

Om aktiviteten

 

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på en guida safaritur, men du bør ikke ha skulderskader, ryggproblemer eller nakkeproblemer. Vår guide vil gi deg opplæring og sikre dig kvalitetstid i kajakken. Ta kontakt hvis du er i tvil, om dette kan være noe for dig eller vi bør tilrettelegge ekstra skånsomt.

 

Overnatting

Vi kan arrangerer overnatting på hele Helgelandskysten og sy sammen en pakkereise om ønsket. Ta kontakt for et tilbud.

Praktisk info

Turguide: Ja

Alder: 6+ år

Oppmøte: Brasøy/Herøy/Dønna/Sandnessjøen

Forkundskaper: De trenger ingen forkundskaper for å kunne delta på guidet kajakk tur

 

Dette er inkludert

Vi har arrangert mange kurs og ture for Havkanten på Husvær og satt sammen en lite video fra sommeren 2022 herunder

Høydepunkter

  • Lunsj i havgapet
  • Dyreliv
  • Krystallklart vann
  • Gamle fiskevær
  • Tusenvis av øyer og holmer

Husk å ta med

Ta kontakt

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer

Hopp rett ned til innholdet