Eventyrreisen Havkanten

Pakkereisen med adrenalin og aktivitet over 6 dager med 5 overnattinger på Havkanten.

Om eventyrpakkereisen

Dette er eventyret for deg og familien som er glad i aktivitet, friluftsliv og god mat. Vi bringer dere til Havkanten fra Brønnøysund gjennom en flott guidet RIB-safari i Vega Verdensarvsområdet. Langt ute i Havgapet mitt den vakreste delen av øyriket ligger Havkanten Gjestehus og venter på å huse dere.

De neste fem dager byr på alt det beste fra Helgelandskysten sin unikke natur. Du vil få oppleve de trange sund, kritthvite koralstrande og uendelige øyrike fra kajakken og til og med prøve deg under vann i tjukke våttdrakter! Her ute finnes en Verden, som bare venter på å bli utforsket. Med RIB og hurtigbåte er hele kysten tilgengjelig og du får prøve deg på topptur i ytterste fjellrekke og sykkel-øy hopping på over de flate øyer på Herøy.

Hver dag utstyres du med lunsj fra restauranten på Havkanten Gjestehus som vil 

Dag for dag

Ankomst Brønnøysund og RIB-transfer til Havkanten. Innlogering, middag og turplanlegging for morradagen.

Topptur Sju Søstre. Vi går til Stortinden 910 moh., hvorfra vi kan sjå utover øyriket og de andre kystnærefjell, som Dønnamannen og trollefjella på Vega. Det er en fantastisk fin tur, som krever litt av deg i tillegg. Husk gode fjellsko og solbrillene! 

Avreise kl 10 fra Havkanten

Mulighet for å leie inn guide.

Snorkling/Fridykking med instruktør. Vi kjører i båt til de områder der passer netopp nivået vår og går på oppdagelser under overflaten. Kanskje vi finner noe vi kan smake på hjemme på brygga?

Start kl 10

Guidet kajakksafari inkl. lunsj i havgapet. Sakte sklir vi igjennom sjøen og beveger oss inn i sjøfuglenes rike, der vi kan ha flaks å møte på oter, sel, nise, havørn, ursau og kanskje la roen senke seg over oss en stund, mens du får høre litt om livet i sjøen og på holmene langt her ute.

Start kl 10

Avgang 08:45 skyss til hurtigbåtkai på Brasøy

Avgang kl 09:04 med hurtigbåt til Herøy

Utlevering av sykler på hurtigbåtkai og sykling 

Sykling på Herøy, Øksningan, lunsj på Skolo Pizzarestaurant og sykling videre mot Dønnamannen. Fx vandring til Åvikfjellet.

Retur med hurtigbåt kl 16:35 og oppsamling på hurtigbåtkaia Brasøy. 

Frokost og pakking før RIB safari retur til Brønnøysund, hvor deres kan spise lunsj på Havnegata rett ved kongebrygga, hvor vi legger til med RIB-båten før turen går videre mot flyplassen/til bilen.

Avreise fra Havkanten kl. 10 og ankomst Brønnøyssund kl. 11.

Her fra går turen til deres bil i Brønnøysund eller videre til flyplassen etter en eventuell lunsj i Brønnøysund.

Praktisk info

Turguide: Ja

Alder: 12+ år (for fridykking og topptur kreves min. 12 år)

Henting: Kongebrygga i Brønnøysund

Kansellering: Avbestillingspolitik jevnfør pakkereiseloven. Les vår kjøpsbetingelser her.

Dette er inkludert

Kjekt å vite

For å øke sikkerheten blir du kontaktet av guiden direkte, og vi ber til at du opplyser om helsemessige forhold som vi bør ta hensyn til så som allergier, skader, sjukdommer etc. 

Husk å ta med

Ta kontakt

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer

Hopp rett ned til innholdet