Aktører

Her finner du en oversikt over våre aktører og samarbeidspartnere. Kontakt oss i dag for en uforglemmelig opplevelse på Helgeland!

Adventure Vega

Adventure Vega er en opplevelsesleverandør som formidler bærekraftige opplevelser på Vega og i verdensarområdet, både til grupper og enkeltpersoner.

Les mer

Event Race Helgeland

Arrangør av EventRace Helgeland. Turene går fra destinasjonene Brønnøysund, Sandnessjøen, Mosjøen og Mo I Rana på Helgeland til Bodø og Lofoten med hurtiggående 44 fots ribber. Reisefølge skal oppleve norskekysten på sitt tøffeste i åpen båt.
EventRace kan bestilles av grupper.

Les mer
Havkanten Gjestehus logo

Havkanten

Havkanten Gjestehus er idyllisk plassert ved vannkanten på i fiskeværet Husvær, vest i skjærgården på berømte Helgeland og grenser mot Vega Verdensarvområde.

Les mer

Helgeland Catering

Cateringselskap i Sandnessjøen. Her kan du å bestille mat til kurs-og konferanse, møter og selskap eller til ditt private arrangement.

Les mer

Lånan

Lånan er en øygruppe som tilhører Vega Kommune. Øygruppen ligger tre mil ut i havet nordvest for Vega. Her har det bodd mennesker i mange hundre år. De første nedtegnelsene som er gjort er fra 1660.

Les mer

Lovund Skyss

I 25 år har vi sørget for uforglemmelige turer på havet og vist frem både kjente og ukjente perler langs verdens vakreste kyst.

Les mer

Nordøy Brygge

Brygga ligger i et område med rikt fugleliv og gode fiskemuligheter. Her vil du se havørn hver dag. Du kan få fisk fra bryggekanten, men vil du ta en tur på fjorden kan du leie båt.

Les mer

Scandic Syv Søstre

Bo sentralt og idyllisk på Helgelandskysten, dra på vandring i eventyrfjellene eller slipp barnet i deg løs på Kulturbadet!

Les mer

Skogsholmen

Rundt 1920 hadde Skogsholmen nesten 100 fastboende. I storhetstiden var det dampskipskai, postkontor, bedehus og to butikker på øya. I dag har Skogsholmen ingen gjenværende fastboende.

Les mer

Torolvstein

Opplev vikingtiden på historisk grunn ved høvdingsete på Sandnes. Omstendighetene rundt Sandnes er en av de best dokumenterte historiene fra vikingtiden, og uten sammenligning den mest markante saga om vår landsdel.

Les mer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer

Skip to content