Aktører

Her finner du en oversikt over våre aktører og samarbeidspartnere. Kontakt oss i dag for en uforglemmelig opplevelse på Helgeland!

Togreiser

Vi i Adventure Helgeland ønsker å være med å bidra til det grønne skifte og vi er stolte av å ha inngått samarbeid med togreiser.no
Hvorfor ikke gjøre turen til Helgeland til noe mer enn en vanlig transport etappe? Du kan leie egen togvogn, eller et helt tog! Her kan vi lage et eget opplegg for dere med underholdning, servering og gjøre reisen til en viktig del av turen og opplevelsen.

Les mer

Torolvstein

Opplev vikingtiden på historisk grunn ved høvdingsete på Sandnes. Omstendighetene rundt Sandnes er en av de best dokumenterte historiene fra vikingtiden, og uten sammenligning den mest markante saga om vår landsdel.

Les mer

Event Race Helgeland

Arrangør av EventRace Helgeland. Turene går fra destinasjonene Brønnøysund, Sandnessjøen, Mosjøen og Mo I Rana på Helgeland til Bodø og Lofoten med hurtiggående 44 fots ribber. Reisefølge skal oppleve norskekysten på sitt tøffeste i åpen båt.
EventRace kan bestilles av grupper.

Les mer

Scandic Syv Søstre

Bo sentralt og idyllisk på Helgelandskysten, dra på vandring i eventyrfjellene eller slipp barnet i deg løs på Kulturbadet!

Les mer

Adventure Vega

Adventure Vega er en opplevelsesleverandør som formidler bærekraftige opplevelser på Vega og i verdensarområdet, både til grupper og enkeltpersoner.

Les mer

Nordøy Brygge

Brygga ligger i et område med rikt fugleliv og gode fiskemuligheter. Her vil du se havørn hver dag. Du kan få fisk fra bryggekanten, men vil du ta en tur på fjorden kan du leie båt.

Les mer

Helgeland Catering

Cateringselskap i Sandnessjøen. Her kan du å bestille mat til kurs-og konferanse, møter og selskap eller til ditt private arrangement.

Les mer

Lovund Skyss

I 25 år har vi sørget for uforglemmelige turer på havet og vist frem både kjente og ukjente perler langs verdens vakreste kyst.

Les mer

Skogsholmen

Rundt 1920 hadde Skogsholmen nesten 100 fastboende. I storhetstiden var det dampskipskai, postkontor, bedehus og to butikker på øya. I dag har Skogsholmen ingen gjenværende fastboende.

Les mer
Havkanten Gjestehus logo

Havkanten

Havkanten Gjestehus er idyllisk plassert ved vannkanten på i fiskeværet Husvær, vest i skjærgården på berømte Helgeland og grenser mot Vega Verdensarvområde.

Les mer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer

Hopp rett ned til innholdet